Să găsim sensul și scopul vieții, să ne găsim locul în acest Univers Infinit reprezintă calea către starea de bine spirituală. Modul unic în care alegem să ne armonizăm cu Universul și cu toate formele de existență este condiționat de convingerile și valorile personale iar Credințele noastre oferă energia necesară dezvoltării și evoluției spirituale, dezvoltare care influențează celelalte aspecte ale vieții și poate duce către armonie și fericire, către o pace globală și către abordări empatice.
      Reconcilierea acțiunilor noastre cu credințele noastre poate fi esențială pentru dezvoltarea bunăstării spirituale, printre multe alte aspecte ale vieții noastre.

spiritual

      Bunăstarea spirituală poate avea un impact dramatic asupra diverselor zone de bunăstare, în special în ceea ce privește obținerea păcii interioare, a armoniei, a fericirii, a modului în care ne acceptăm existența și a relațiilor cu cei din jurul nostru. Devenind constienți de cât de mult influențează spiritualitatea viața, poate fi un pas important în dezvoltarea unui Sine integrat, holistic și echilibrat.

Foto: www.PhotoRack.Net

 
 
 
 
Back to top