Chiar dacă în prezent simțim că timpul trece mai repede, dacă ne spunem că este limitat și nu ne putem acorda câteva momente pentru noi înșine, chiar dacă uneori suntem copleșiti de responsabilități și de supraviețuirea în cotidian, este bine să știm că putem să aducem în acest amalgam al existenței în grabă, momente de bine și să ne creștem șansa de a aborda problemele din viața noastră cu soluții noi care duc catre confortul personal și, în cele din urmă, către confortul comun. Câteva minute de liniște în care încercăm să ne eliberăm de griji și responsabilități nu înseamnă că renunțăm la ele. Înseamnă că ne oprim să identificăm resursele necesare pentru a continua.

Repetarea afirmațiilor duce la credință. Și odată ce credință devine o convingere profundă, lucrurile încep să se întâmple.

Muhammad Ali

 

Lista DA / NU

momenteA sosit timpul să iei o pauză. Minutele petrecute cu tine însăți, cu gândurile tale îți vor aduce starea de bine în viața ta. Relaxează-te și inspiră adânc. Este important să conștientizezi faptul că exiști, că faci parte, că ești o parte din acest Univers. Și conectat în realitatea care de multe ori depășește cuvintele, așterne pe hârtie lucrurile pentru care vei spune ,,DA, îmi doresc să mi se întâmple.,, și cu lucrurile pentru care ai spune ,,NU, nu doresc să mi se întâmple.,, Și acum, când poți lua decizii în ceea ce privește viața ta, poți alege să renunți la partea care nu iți dorești să se întâmple și să rămâi concentrat la partea care îți dorești să se întâmple. Acum trebuie doar să acționezi.

 

Spre exterior

momente 2Purtăm în noi Universuri. Purtăm în noi infinite trăiri. Suntem uneori copleșiti de sentimente, emoții și întrebări. Întotdeauna suntem în căutarea raspunsurilor. Câteodată depășim granița către experiențe spirituale pe care nu reușim să le înțelegem sau să le percepem în totalitate. Dacă am ajuns dincolo de graniță avem nevoie de un mod de a exprima, de a comunica celor din jur sau nouă înșine despre călătoria noastră. O putem face. În culori, în sunete, în cuvinte, o putem face implicându-ne într-un proces de creație. Adu bogăția Universurilor tale.... pe Pământ. Important este să o faci pentru a-ți permite și a permite celorlalți să o poată trăi.

 

Către infinit

momente 1Drumul este aproape întotdeauna mai important decât destinația. Și ne putem odihni în oaze de liniște atunci când închidem ochii și zâmbim către noi, către oameni. Apoi, putem merge mai departe, prin viață, zâmbind și împărtășind bucurie și optimism. Dincolo de filtrele spiritualității umane se află elementul de bază, ființa umană. Ne putem lăsa să cădem către noi și în căderea noastră să înțelegem că acolo...acolo în cele mai îndepărtate dar clare forme ale existenței avem puterea de a ne accepta reciproc, de a respira împreună fără nici o deosebire, oricare ar fi credința noastră. Pentru că suntem cu toții copii Infinitului.

 

 

Foto: www.PhotoRack.Net

 
 
 
 
Back to top