Starea de bine reprezintă elementul cheie care stă la baza evoluției și dezvoltării personale, la baza evoluției umane din toate punctele de vedere. Prezența sa în viețile noastre, în cantitate mai mare sau mai mică, contribuie la existență prin bunăstarea care o oferă și astfel ne determină să abordăm un comportament creativ, să ne implicăm, să participăm și să dezvoltăm aspecte ale vieții personale, sociale, economice și orice aspect al lumii în care trăim și al fiecărei ființe cu care intrăm în contact.

concept

      Studiul, dezvoltarea conceptului de ,,Stare de bine,, și implementarea sa în viața reală are ca scop, ca prin starea de bine individuală să se obțină - prin propagare concentrică, într-o formă cât mai corectă și completă, conform caracteristicilor zonelor de adresare - starea de bine la nivel global.
      Beneficiile obținute în urma unei dezvoltării sănătoase a stării de bine și cu o acoperire și adresabilitate cât mai mare, vor contribui la perpetuarea ei, oferind omenirii darul unei existențe sănătoase și în bunăstare, asigurând evoluția, totul pornind de la ideea : ,, Starea de Bine sunt EU !,,

"Scopul final al dezvoltarii este starea de bine universala
din punct de vedere fizic,mental si social a fiecarei fiinte umane. "
(Pérez de Cuéllar)

Foto: www.PhotoRack.Net

 
 
 
 
Back to top